Pozdrav svima,
kupio sam takumu pre mesec dana. Odradio sam servise, 24000, stavio sinteticko ulje... Za sada sam skroz zadovoljan, posebno imajuci u vidu da sam je platio 2600 sa samo 70000 predjenih, koji su izgleda pravi, procena raznih ljudi...
Bio je upaljen check na tabli, ali se ugasio posle nekih 50 km, valjda je bio zacepljen katalizator od nekoliko meseci stajanja ili nesto u tom stilu.
Imam 3 sitna problema:
Pukao je rezervoar za tecnost za brisace, 3-4 hiljade popravka kod mog majstora. Mislim da mogu da ga preporucim, samo je malo rano za to. Planiram da probam nekako da zakrpim tu plastiku, pa ako ne moze, menjacu za te pare, ili imate savet neki mozda.
Desno prednje svetlo za maglu je bilo puno vode i verovatno crklo. Sada je i zaledjena ta voda. Moram to da zamenim. Ne znam jos kako.
I na kraju problem zbog koga pisem, radio ne mogu da izvucem. Izvucem ga do pola sa onim hvataljkama i nece dalje. Da li je neko menjao radio, bio bih zahvalan da mi napise postupak. Pretpostavljam da je potrebno rasformirati plastiku tu kod dinova, skinuti prvo bocnu... Voleo bih da znam tacan postupak da bih tacno znao sta radim.
Hvala unapred, kolege takumisti.